2010. október 6., szerda

Körkérdés

Ahogy csomagolok, szükségképp szembesülök a valósággal: egy háztartás fele önmagában nem működőképes. Példának okáért nincs egy konzervnyitóm, amit felvegyek. (Sörnyitóm sincs, azonban ezt be tudom szerezni.)

A konzervnyitó viszont erősen bizalmi tárgy. A Tupperware-féle, ami Nem Hagy Maga Után Éleket, történetesen olyan, amit nem szeretek. Volt egyszer egy másik, noname típusúm is, az teljesen praktikusnak tűnt, míg konzervet nem kellett volna nyitnia - akkor viszont kiderült, hogy igazából békepárti. A legjobb eddig az volt, amin szocializálódtam. Piros nyelű, fehér tekerentyűjű, kinyitott bármit. De mégsem nyúlhatom le a szüleimtől (elég csapás lesz nekik, hogy a botmixert visszatulajdonlom, ha nem okoz túl nagy gondot - még mindig nem használjátok, ugye?), és azt se lehet, hogy Bonduelle kukoricakonzervekkel megyek vásárolni, tehát tippeket kérek, hogy milyet és hol.

10 megjegyzés:

  1. Van másik, pont olyan konzervnyitónk, csak kék.
    Mamzli.

    VálaszTörlés
  2. egy javaslat, hogy honnan ne: az ikeás nekem elsőre tönkrement. egyébként én tőled kaptam egy jót pár éve, ami Edinától származott.

    VálaszTörlés
  3. Oké, haladunk: Ikeából, Tupperware-ből nem.

    Azt a kéket majd megnézem, mikor a botmixernek lába kél látogatásommal egy időben. :) Ugye a piros is megvan még? Tényleg nem akarlak megfosztani titeket minden konzervnyitási lehetőségetektől.

    VálaszTörlés
  4. Ugye ismered a te atyádat?
    :)))
    Mamzli.

    VálaszTörlés
  5. Ej, hogy is gondolhattam... elnézést a feltételezésért is. :)

    VálaszTörlés
  6. Téves!
    1részt zöld, másrészt vacak. Mamzli az általad említettet használja. Ha nem ezt tenné, még ott is hallanád.
    Az igazinak két korongja van, a fogazottal szemben 1, a peremén késél szerűre leköszörült.
    Más: a gyűjtögető életmódommal kapcsolatos inszinuációkat, mint a valóságnak semmiképpen sem +felelőket, kikérem magamnak!
    at

    VálaszTörlés
  7. ez borzasztó, hogy itt mindenki magára vesz mindent :))

    VálaszTörlés
  8. Kiröhöghettek, de konzervnyitásra nekem eddig legjobban a kanálgép konzervnyitója jött be. Ugyan nem nyit szépen, dizájnosan, de mindent könnyen ki lehet vele nyitni. Lehet, egyszerű vagyok, mint faék, meg mint az a szerkezet...

    VálaszTörlés
  9. Csak lassan, egyszerű szavakkal... Mi az a kanálgép?

    VálaszTörlés